Wie zijn wij?

Koeweit Oliehandel BV bestaat in de huidige samenstelling sinds het bedrijf in maart 2017 is gestart onder leiding van Ingeborg Guliker. Zowel Ingeborg als de medewerkers van Koeweit Oliehandel zijn reeds vele jaren actief in deze branche en beschikken derhalve over een ruime ervaring.

De laatste jaren is de inzamelmarkt erg veranderd – iedereen kan een vergunning aanvragen voor het inzamelen van afgewerkte olie en ander garage-afval, maar het op een juiste manier inzamelen, afvoeren en melden aan de overheid van de afvalstoffen blijft echter wel vakwerk. Door onze geoliede organisatie kunnen wij snel inspelen op vragen van klanten en u een optimale dienstverlening garanderen!

Het unieke van Koeweit Oliehandel is dat wij alles in eigen beheer hebben. Koeweit beschikt naast een uitgebreid tankpark voor de opslag van de afvalstoffen ook over diverse inzamelvoertuigen en een eigen laboratorium voor analyse. Daarnaast zijn de chauffeurs goed opgeleid en hebben al vele jaren ervaring met het inzamelen van oude olie. Zij kunnen u op locatie dus uitstekend adviseren over alle mogelijkheden en u maatwerk bieden. Bij ons staat de klant centraal, dus geef uw specifieke wensen gerust door bij uw opdracht. Wij staan voor u klaar!