Wie zijn wij?2018-12-18T13:43:26+00:00

Wie zijn wij?

Oliehandel Koeweit is sinds het midden van de 20e eeuw actief in het inzamelen van oude olie. In 1985 is Oliehandel Koeweit overgenomen door R. Guliker en onderdeel geworden van R. Guliker Beheer Putten BV. Na de overname is het tankenpark grondig gerenoveerd en is er veel geïnvesteerd in materiaal, kennis en kunde.

In de laatste jaren is de inzamelmarkt erg veranderd. Iedereen kan een vergunning aanvragen voor het inzamelen van afgewerkte olie en ander garage-afval. Het op een juiste manier inzamelen, afvoeren en melden aan de overheid van de afvalstoffen blijft echter wel vakwerk. Door onze geoliede organisatie kunnen wij snel inspelen op vragen van klanten en u een optimale dienstverlening garanderen!

Het unieke van Oliehandel Koeweit is dat wij alles in eigen beheer hebben. Van de inzamelvoertuigen, het laboratorium tot de opslag van de oude olie. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en hebben vaak al jarenlang ervaring met het inzamelen van oude olie. Zij kunnen u op locatie dus uitstekend adviseren over alle mogelijkheden en u maatwerk bieden. Bij ons staat de klant centraal, dus geef uw specifieke wensen gerust door bij uw opdracht. Wij staan voor u klaar!